Så här blir du medlem

1. Betala in medlemsavgiften

Betala in 600 kr via Swish:123 589 59 58 eller via Bankgiro: 835-4268. Kom ihåg att ange ditt namn.

2. Fyll dina kontaktuppgifter

När du betalat medlemsavgiften så behöver du även skicka in dina kontaktuppgifter via formuläret nedanför.

Förmåner som medlem

Tränarföreningen som bildades 1980 är en intresseorganisation för svenska tränare oavsett nivå. Som medlem i Tränarföreningen får du tillgång till ett flertal förmåner och rabatter. Läs mer om dessa är nedanför.

Stöd & Rådgivning

Exempelvis vid uppsägning/avslut av avtal eller vid förhandling, inledande råd vid karriärsplanering. Vi hjälper dig även att granska dina avtalsförslag.

Tidningen Offside

Som medlem får du en helårsprenumeration på sveriges mest hyllade fotbollsmagasin Offside. Utkommer med sex nummer, värde 499 kr.

Hemförsäkring

Du får teckna Folksams prisvärda kollektiva hemförsäkring för 1 000 kr. Gäller hyresrätt, och du kan komplettera vid bostadsrätt eller fastighet.

Fortbildningsträffar

Vi anordnar årligen regionala fortbildningsträffar ofta i samband med allsvenska matcher samt en årlig höstresa utomlands till en spännande utvecklingsmiljö.

Digital interaktion

Du erbjuds delta på vår nya digitala plattform för interaktion och kommunikation mellan tränare, samt plats på vår tränarlista om du söker nya jobb och utmaningar.

Supercenter

Du erhåller rabatt på Supercenter som är ett nytt spännande koncept som kan hjälpa och stödja föreningar kring främst teknikträning på mindre ytor.

Veo

Du erhåller rabatt på den populära videokameran för att filma träningar och matcher i analys- och utbildningssyfte, utan någon ansvarig på plats.

LA Travel

Tränarföreningens officiella resebyrå som erbjuder alla medlemmar service och erbjudanden kring allt från träningsläger till privata fotbollsresor.