Om Styrelsen

STEFAN LUNDIN – Ordförande
Stefan är tidigare spelare och tränare och varit verksam i bland annat Brynäs, AIK, Örebro SK och Gefle IF (spelare) och Gefle IF, Halmstad BK, Maritimo Portugal, Moss Norge, BK Häcken, Gefle IF, IFK Göteborg, Örebro SK, BK Häcken (tränare). Var Riksinstruktör på SvFF i 2 år, Sportdirektör på Svensk elitfotboll i 10 år och har en Socionomutbildning i bagaget.

MIKAEL LINDGREN – Vice ordförande

Anställd på Västergötlands Fotbollförbund som utbildnings- och utvecklingsansvarig, sedan 1998. Ansvarar bl.a. för nordens största Fotbollssymposium som varje år arrangeras i Skövde. Har varit tränare i 30 år på olika nivåer – verkar just nu som assisterande tränare i Skövde AIK div 1.

CAROLINE SJÖBLOM – Ledamot

Caroline verkar inom fotbollsvärlden som elittränare och Spelarutbildare på Svenska Fotbollförbundet. Hon har ett gediget intresse av damfotboll och brinner för att utveckla sporten. Hon läser just nu UEFA-PRO och har sedan tidigare en fil. kand. i beteendevetenskap.

CAROLA SÖBERG – Ledamot

Carola är tidigare elit- och landslagsspelare och tog direkt efter spelarkarriären klivet över för att bli tränare. Hon är för närvarande huvudansvarig för P17 i Örebro SK Akademi och innehar UEFA-A licens. Hon driver även sin egna verksamhet CASO AB med inriktning på varumärkesstrategi och grafisk formgivning som helhetskoncept.

ROBERT VILAHAMN – Ledamot

Robert arbetar som assisterande tränare i BK Häcken och har tidigare varit huvudtränare för Qviding FIF och Örgryte IS P19. Driver också en fotbollsakademi, Vilahamn Soccer Academy, på en skola på landsbygden i Uganda. Har även spelat fotboll på elitnivå med bland annat IFK Göteborg.

PETER KISFALUDY – Ledamot

Peter Kisfaludy började för 40 år sedan (1980) med att gå sin första ungdomstränarkurs och har jobbat som sportchef i Cafe Opera och i AIK i Herrallsvenskan. Jobbar just nu i Brommapojkarnas akademi och som sportchef för BPs herrlag.

”Det är min bestämda uppfattning att en stark intresseförening för svenska fotbollstränare behövs och efterfrågas oavsett på vilken nivå tränaren verkar.”

Stefan Lundin – Ordförande, Svenska Tränarföreningen

Så här blir du medlem

1. Betala in medlemskap

Medlemskap Elit (För tränare som har ett avtalsförhållande med sin klubb) erbjuds för 950 SEK / år
Medlemskap Bredd (Övriga tränare och ledare) erbjuds för 600 SEK / år

Betala in ditt medlemskap på Swish:123 589 59 58 eller via
Bankgiro: 835-4268.

2. Fyll dina kontaktuppgifter

När du betalat medlemsavgiften så behöver du även skicka in dina kontaktuppgifter via formuläret nedanför.

10 + 5 =