Medlemsinformation

Detta får du som medlem

Tillgång till Tränarkontrakt/Standardavtal
Vi har ett standardkontrakt som du kan använda, vi hjälper Dig också med att granska kontraktsförslag.

Hjälp med skatte- och juridiska frågor
Grundläggande hjälp ingår i medlemskapet. Mer omfattande till rabatterade priser.

Helårsprenumeration på tidningen Offside
Uppskattad fotbollstidning med en informationssida för SFT.

Tränarbok.
När Du blir medlem får du ett exemplar av vår populära Tränarbok. Kan sen köpas för 50 kr/st.

Fortbildningsträffar
SFT anordnar varje år ett antal intressanta fortbildningsträffar. där du blir inbjuden att delta för rena själkostnaden. Alltid i samband med en viktig match, en uppskattad förmån.

Tränarlista
Är Du ledig för nya tränaruppdrag? Sätt upp dig på vår tränarlista, många klubbar söker sina tränare här. Listan är öppen för alla medlemmar, Du måste inte vara elittränare, även ungdomstränare finns med.

Rabatter

Torbjörn Nilssons 2 böcker rabatt ca 25%;

Hotellövernattningar, större hotellkedja olika rabatter beroende på rumstillgång.

Kollektiv hemförsäkring
Hur mycket betalar du för din hemförsäkring? Som medlem i SFT kan du få en hemförsäkring i Folksam med allrisk och obegränsat lösörevärde för endast 1000 kr per år. Har du fastighet eller bostadsrätt kan du komplettera. Du kan även tjäna in hela medlemsavgiften.

För allt detta betalar du endast 550 kr per år. Vill du ha tillgång till mer avancerad hjälp betalar du totalt 800 kr per år. Tar du även den förmånliga hemförsäkringen tillkommer 1000 kr per år.

BLI MEDLEM NU